Smaki Kuchni Śródziemnomorskiej PODRVKA
Mam przyjemność testować pasty warzywe firmy Podravka ,dzięki TalkMarketing mogę odbyć podróż do Chorwacji.
Podroż odbyłam kilka lat temu ,ale teraz choć na chwilę mogę sobie wyobrazić że tam jestem i smakuje przysmaki kuchni śródziemnomorskiej.
Przedstawiam paczke talk agenta
Zapraszam do obejrzenia oficjalnego otwarcia paczki ambasadora marki Podravka
Pasty warzywne
Bogactwo smaku warzyw dojrzałych w śródziemnomorskim słońcu

Wyobraź sobie pola pełne świeżych i dojrzałych w śródziemnomorskim słońcu papryk, bakłażanów, soczystych pomidorów i pachnących ogórków. Specjalnie dla Ciebie starannie je zebraliśmy i w połączeniu z aromatycznymi przyprawami zamknęliśmy w różnych wariantach smakowych past warzywnych.
Odkryj jak łatwo i szybko możesz zaczarować swoje dania bogatym smakiem past warzywnych.
Oryginalna chorwacka receptura, bez konserwantów to gwarancja doskonałego smaku i kulinarnego sukcesu.
Ajvar łagodny Ajvar ostry
Znaczenie Ajvar to lekko pikantna pasta warzywna, przyrządzana z papryki słodkiej, bakłażanów, czosnku oraz octu, przypraw (sól, pieprz, chili
Ajvar łagodny Podravka można stosować jako dodatek do pieczonych mięs, kiełbas i potraw z grilla. Doskonale nadaje się także jako dodatek do sosów, gulaszów, na kanapkę, tosty, pizzę i zapiekanki. Spróbuj go z serem, wędliną lub na krakersach i zachwyć się jego niepowtarzalnym smakiem.
Podsumowanie...
Warzywny skarb bez konserwantów • Moc dojrzałych papryk i bakłażanów
Relish
Relish Podravka można stosować jako dodatek do pieczonych mięs, kiełbas i potraw z grilla. Doskonale nadaje się także jako dodatek do sosów, gulaszów, sałatek, na kanapkę, tosty i zapiekanki. Spróbuj go z serem, wędliną lub na krakersach i zachwyć się jego niepowtarzalnym smakiem.
Podsumowanie...
Warzywny skarb bez konserwantów • Moc dojrzałych ogórków, papryki i pomidorów
Składniki
Ogórki (41%), czerwona papryka (29%), koncentrat pomidorowy (15%), cukier, cebula, ocet winny, sól, przyprawy, ziarna gorczycy
W sklepach możemy także kupić paste Pindżur
Składniki
Czerwona papryka (70%), koncentrat pomidorowy (10%), bakłażan (10%), cebula, olej słonecznikowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, papryka ostra.
Dania jakie przygotowałam to:
-leczo
-makaron camelloni z mielonym i sosem pomidorowym z dodatkiem Ajvar
-karczek z przepisu na ulotce "Grillowana karkówka z imbrem i Ajvarem"
- pieczona szynka
-na kanapce
- naleśniki z mięsem mielonym z warzywami oraz ajvar
- zapiekanka a'la lassania
- dodatek do spaghetti
- gulasz wieprzowy z dodatkiem ajvar
Pyszny Grill
Karczek
Zapiekanka camelloni
Ocena:
(1-10) 8
Między Ajvar łagodnym i ostrym nie ma za dużej różnicy w smaku , w ostrym ajvar wyczuwalny jest lekko chili.
Relish konsystencja jest bardziej wyczuwalna, w pasta jest bardziej wyrazista gdyż występuje duża ilość ogórków , podkreśla je papryka.
Uważam ze jest to pasta do wielu dań , mięsnych przede wszystkim, gulasze ,zapiekanki ,grill podkreślają smak i z pewnością smakują lepiej.
Opakowanie słoiczek w przystępnej cenie, choć gramatura mogłaby być ciut większa.
Większość moich znajomych oraz rodziny nie używa past ale z pewnością po spróbowaniu będą korzystać i dodawać do dań w swojej Polskiej Kuchni .
Czy wiesz że............ ?
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz